مالزی (آسیا)

پایتخت: کوالالامپور
شهرهای توریستی: کوالالامپور – پنانگ – آفاموسا
جمعیت: 25,347,000
واحد پول: رینگت
زبان: مالایی، انگلیسی، چینی
فاصله هوایی تا تهران:7
اختلاف ساعت با تهران: -4:30
مذهب: مسلمان، بودایی، هندو

نقشه گوگل

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

انواع ویزا های کشور مالزی :

  • ویزا توریستی : این نوع ویزا برای اتباع ایرانی در فرودگاه مالزی صادر می شود و اعتبار 14 روزه دارد .
  • ویزا اجتماعی : این نوع ویزا با دعوت شخص و یا شرکتی در مالزی و یا اقوام نزدیک قابل دریافت می باشد ( برای خانواده دانشجویان ایرانی بسیار مناسب است ) و دارای اعتباز بین 2 تا 6 ماه است .
  • ویزا تحصیلی : اعتبار این ویزا 1 سال است ولی امکان تمدید تا پایان دوره تحصیل در مالزی را به شما می دهد با این ویزا امکان کار کردن در کشور مالزی به شما داده نمی شود و فقط جهت تحصیل می باشد .
  • ویزا کاری : این ویزا به 2 صورت قابل دریافت می باشد با تاسیس شرکت در مالزی و یا کار در شرکتی در مالزی که شما را ضمانت کند این ویزا 1 یا 2 ساله صادر می شود و امکان کار و تحصیل و خرید و فروش را به شما می دهد همچنین با این ویزا به تعداد نامحدودی امکان ورود و خروج به مالزی را دارید .
  • اقامت : در این نوع ویزا فرد حتما باید 40 هزار دلار در یکی از بخش های اقتصادی مالزی ( خانه یا بورس یا بانک ) سرمایه گذاری کند و اعتبار این ویزا 5 سال می باشد و تمام امکاناتی که یک شهروند مالزییایی دارد با این ویزا در اختیار شما نیز قرار می گیرد و امکان دریافت ویزا برای اعضای خانواده خود را نیز با این ویزا دارید .
  • ویزای ترانزیت : برای اشخاصی که قصد ورود به مالزی را ندارند و فقط از طریق فرودگاه مالزی می خواهند به سفر خود ادامه دهند .

 

قیمت و هزینه دریافت ویزا مالزی :

با توجه به تغییرات زیاد در قیمت و هزینه ویزا جهت کسب اطلاعات در مورد قیمت و نحوه انجام کار ویزا مالزی از طریق راه های ارتباطی سایت آبی بال با ما در تماس باشید .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *