سنگاپور (آسیا)

پایتخت: سنگاپور
شهرهای توریستی: سنگاپور
جمعیت: 4,326,000
واحد پول: دلار سنگاپور
زبان: مالایی، مندرین، انگلیسی، تامیل
فاصله هوایی تا تهران: 8
اختلاف ساعت با تهران: -4:30
مذهب: بودایی، تائو، مسلمان، هندو

نقشه گوگل

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا توریستی کشور سنگاپور :

  1. اسکن رنگی از پاسپورت .
  2. اسکن رنگی از عکس 6 در 4 با پس زمینه سفید .
  3. آدرس کامل محل کار و محل سکونت و نوع کار متقاضی .

 

توجه فرمائید :

در بعضی از مواقع برای اخذ ویزا نیاز به رزرو هواپیما و واچر هتل هم می باشد .

 

نکاتی در مورد ویزا کشور سنگاپور :

ویزا توریستی سنگاپور از تاریخ صدور دارای 2 ماه اعتبار است و شما پس از ورود به سنگاپور 30 روز می توانید در این کشور بمانید .

ویزا کشور سنگاپور به 2 صورت عادی و فوری قابل دریافت است .

دریافت ویزای عادی سنگاپور حداقل 15 روز و دریافت ویزای فوری سنگاپور 7 روز کاری می باشد .

ویزا سنگاپور توسط وب سایت آبی بال هم در ایران و هم در مالزی قابل تحویل به هموطنان عریز می باشد .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور سنگاپور ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *