ویزای توریستی کانادا

حال اگر قصد سفر به کانادا را دارید چه به جهت توریستی یا دیدار اقوام و آشنایان، تحصیل یا تحقیق و غیره، فرقی نمی کند، کاری که باید انجام دهید یکسان است. جمع آوری یکسری مدارک ، ترجمه آنها و ارائه آن به ما هست. ما مدارک  را با دقت بررسی کرده و اگر احتیاج به مدارک بیشتر بود شما را در جریان قرار می دهیم. فرم های لازمه را تکمیل کرده و وجوه لازم را پرداخت می نماییم، پس از این مراحل نامه انگشت نگاری دریافت می گردد و به شما تحویل می دهیم. شما یک ماه فرصت دارید که برای انگشت نگاری به کشورهای که دفاترVFS  بیومتریک دارند، مانند ترکیه، امارات، ارمنستان تا کشورهای دیگر مراجعه نمایید.

کانادا در حال حاضر احتیاج به تعیین وقت سفارت ندارد و انگشت نگاری را در هر روز و هر زمان که در این یکماه فرصت دارید می توانید انجام دهید. توجه نمایید که ویزای کانادا مصاحبه ندارد.

پس از طی این مراحل بررسی پرونده شما توسط افسران صورت می گیرد، که ممکن است در این زمان هم احتیاج به مدارک بیشتر باشد که درصورت درخواست ما به شما اعلام می کنیم، و باید منتظر جواب آن قرار بگیریم که ممکن است از یک روز تا چند ماه به طول بیانجامد. در صورت منفی بودن جواب، نامه رد ویزا که دلایل آن ذکر شده به شما تحویل داده می شود.

در صورت مثبت بودن جواب، گذرنامه از شما دریافت شده و جهت الصاق ویزا به سفارت کانادا ارسال می شود. مرحله فرستادن گذرنامه به سفارت و برگشت آن “پیکاپ” گفته می شود.

مدارک مورد نیاز

1.کپی از تمام گذرنامه های جدید و قدیم (صفحه ی اول + صفحات مهر و ویزا خورده)

2.ترجمه رسمی شناسنامه( مهر دادگستری و مهر امورخارجه)

3.ترجمه رسمی مدارک شغلی ( نامه اشتغال به کار، بیمه ، مالیات، آخرین فیش حقوقی، روزنامه رسمی، جواز کار و مدارک مربوط به نوع کار متقاضی)

4. مدارک بانکی و مالی بصورت لاتین(تمکن مالی ، گردش سه ماه یا شش ماه)

5.ترجمه اسناد ملکی

6.عکس پرسنلی ( پشت زمینه سفید، بدون روتوش، 3.5*4.5)

7.در صورت تاهل ترجمه سند ازدواج

8.سفرهای خارجی و داشتن ویزای شینگن در سه سال اخیر

 

 

مدارک شخصی

  • اصل پاسپورت متقاضی به همراه کلیه ی پاسپورت های قدیمی
  • شناسنامه و کارت ملی
  • یک قطعه عکس جدید رنگی با زمینه ی سفید
  • سند ازدواج در صورت همراهی همسر
  • رضایت نامه ی محضری برای فرزندانی که با یکی از والدین قصد سفر دارند الزامی ست. رضایت نامه از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

 

مدارک شغلی

 

  • کارفرمایان : روزنامه رسمی ، آگهی تأسیس ،آگهی تغییرات و تصمیمات شرکت ، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ، لیست بیمه ی 6 ماه آخر کارمندان ، تمکن و پرینت 6 ماه آخرحساب شرکت به لاتین.
  • کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد : پروانه ی بهره برداری ، جواز کسب ، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ، لیست بیمه ی 6 ماه آخر کارمندان.
  • کارمندان : گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی، درآمد سالیانه ، نام مدیر) ، فیش حقوقی دو ماه آخر،  لیست بیمه ی 6 ماه آخر، حکم کارگزینی یا قرارداد شرکت .
  • مهندسان : پروانه ی نظام مهندسی یا جواز ساخت .
  • تجار: کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی ،آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه.
  • پزشکان : پروانه ی دائم طبابت، کارت نظام پزشکی، پروانه ی مطب، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه.
  • بازنشستگان : حکم بازنشستگی و فیش حقوقی دو ماه آخر – حکم افزایش حقوق در صورت وجود ارائه گردد.

 

مدارک مالی

 

  • ارائه ی نامه ی تمکن ممهور به مهر برجسته ی بانک و گردش حساب 6 ماه آخر هر دو به زبان لاتین الزامی ست.
  • درصورت داشتن  گواهی سپرده ی بلند مدت  ، برگ خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل ، سند ملکی و اجاره نامه  آن ها را نیزارائه دهید.

 

سایر توضیحات

 

  • فرم مشخصات فردی و خانوادگی برای هر متقاضی جداگانه تکمیل و ارئه گردد.
  • کلیه ی مدارک شخصی و شغلی باید به زبان انگلیسی ترجمه گردد و مهر مترجم کافی ست .
  • داشتن دو ویزای شنگن که حداقل یکی از آن ها  در 5 سال اخیرباشد الزامی ست .
  • در صورت امکان با پاسپورت تمدید شده اقدام شود به این دلیل که مدت اعتبار ویزا درصورت صدور  مطابق با اعتبار پاسپورت ارائه شده می باشد.
  • مدت زمان اخذ ویزا بعد از انگشت نگاری ازیک هفته تا پنج ماه می باشد .
  • در صورت داشتن دعوتنامه معتبر آن را ارائه کنید.دعوتنامه باید شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی ،آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگرباشد و بعد از تنظیم به مهر و امضای دفتر ثبت Notary Public برسد. مدارک فرد دعوت کننده : کارت شهروندی، پاسپورت کانادایی، شناسنامه ی کانادایی یا کارت اقامت ، گواهی اشتغال به کار، نامه ی بانک، برگه های مالیاتی ، فرم های T4 و T1  .
  • مدارک شخصی و شغلی متقاضی در مرحله ی اول و  مدارک بانکی در مرحله ی آخر و زمان اعلام شده از مسافر دریافت می گردد.
  • کلیه ی مدارک بانکی به زبان لاتین از بانک گرفته شود ودیگر مدارک مالی نیز ترجمه گردند.

 

با هر بار ورود به کانادا مسافر تا سقف 6 ماه می تواند در آنجا  اقامت داشته باشد. 

توضیحاتی اجمالی در مورد اخذ ویزای کانادا

ایرانیانی که از کانادا دیدن می کنند باید ویزا کانادا خود را قبل از ورود به خاک این کشور دریافت کنند. ویزای توریستی کانادا توسط دفاتر ویزا (وابسته به سفارت کانادا) در استانبول، آنکارا و دبی صادر می شود. شما می‌توانید از طریق مراجعه به سفارت کانادا در امارات یا ترکیه و یا به صورت آنلاین درخواست خود را به سفارت کانادا بدهید.

 

زمانی که شما از طریق آژانس هواپیمایی آبی بال مهر اقدام به درخواست ویزای کانادا می‌کنید، کارشناسان ما در بخش ویزا به دقت مدارک شما را بررسی می‌کنند و بر حسب شرایط پرونده مشاوره لازم را به شما می‌دهند.

 

پس از تکمیل مدارک از سمت شما و فرم های لازم ویزای کانادا ، درخواست شما طی 3 تا 4 هفته کاری به صورت آنلاین در سایت سفارت ثبت می‌شود و نامه انگشت نگاری سفارت در اختیار شما قرار گیرد. برای انگشت نگاری از زمان گرفتن نامه انگشت نگاری تا یک ماه شما فرصت دارید به یکی از دفاتر مربوطه مراجعه کنید.

 

بهتر است قبل از اینکه در این مدت بلیط هواپیما استانبول ویا آنکارا بگیرید، در سایت سفارت ساعت و روز حضور خود را رزرو کنید. البته در صورت تماس با آژانس هواپیمایی آبی بال مهر، توضیحات لازم، تقویم تعطیلات سفارت و آدرس دفترهای انگشت نگاری توسط همکاران ما به شما اعلام خواهد شد. بعد از انجام انگشت نگاری از یک هفته تا 104 روز کاری زمان می برد تا سفارت نتیجه پرونده شما را اعلام کند.

 

اگرجواب منفی باشد نامه سفارت که حاوی اشکالات گرفته شده به پرونده است را در اختیار شما قرار می‌دهیم و اگر هم مثبت باشد به شما اطلاع می دهیم که پاسپورت خود را جهت پیکاپ ویزا کانادا در اختیار ما قرار دهید – که حدود 2 هفته تا یک ماه طول میکشد – البته در این مرحله باز هم شما یک فرصت یک ماهه برای تحویل پاسپورت خود به سفارت خواهید داشت.

 

انواع ویزای کانادا

 

بعضی از کشورها برای سفر به کانادا بایستی ویزای کانادا تهیه کنند و بعضی کشورهای دیگر نیازی به تهیه ویزای کانادا برای ورود به این کشور را ندارند. در صورتی که شما در کشوری هستید که جزو این کشورها نیست، به منظور ورود به کانادا بایستی ویزای کانادا را تهیه کنید. مردم بیشتر از 148 کشور دنیا برای ورود به کانادا بایستی اخذ ویزای کانادا را در برنامه کاری خود قبل از خرید بلیط هواپیما قرار دهند. این افراد چه برای تفریح چه برای تحصیل یا کار یا مهاجرت به این کشور می روند، بایستی ویزای کانادا را در دست داشته باشند.

 

معرفی انواع ویزای کانادا

 

به طور کلی ویزای کانادا به دو دسته تقسیم بندی می شوند:

ویزای اقامت موقت کانادا ویزای اقامت دائم کانادا

 

 ویزای کانادا – به صورت دائم

 

افرادی که به منظور گردشگری، تحصیل، دیدن خانواده یا کار برای مدت زمان محدود می خواهند در کانادا اقامت داشته باشند به وسیله ی ویزای کانادا موقت این اجازه را دارند. ویزای کانادا دائم به این صورت است که به دارندگان آن این اجازه را می دهند تا به شکل دائم در این کشور برای کار یا زندگی بمانند و بعد از مدتی برای دریافت شهروندی کانادا می توانند اقدام کنند. هر کدام از این ویزای کانادا ها به چند گروه تقسیم می شوند که در ادامه به آن میپردازیم.

 

ویزای کانادا – به صورت موقت

 

این نوع ویزای کانادا به اشخاص این امکان را می دهد که به منظور مدت زمان مشخصی که به وسیله کنسولگری کانادا مشخص می شود در کانادا بمانند. تاریخ اعتبار ویزای کانادا ی موققت معمولا ۶ ماه  می باشد. البته که ویزای کانادا موقت این امکان را دارند که یک بار یا چند بار ورود باشد. ویزای کانادا موقت یک بار ورود به شخص این امکان را می دهد فقط یک بار به کشور کانادا وارد شود و به مدت ۶ ماه در کانادا اقامت کند و بعد از این 6 ماه  به کشور خود برگردد. یک ویزای چند بار ورود به فرد این امکان را می دهد تا مدتی که ویزای کانادا اعتبار دارد چند بار به کشور کانادا وارد شوند و خارج شوند و به شکل موقت در این کشور بمانند که می تواند 5 ساله نیز باشد.

 

انواع مختلف ویزای کانادا برای اقامت موقت :

ویزای توریستی کانادا:

 

اشخاصی که به قصد گردشگری وارد کشور کانادا می شوند به وسیله ویزای کانادا توریستی یا گردشگری اجازه دارند در این کشور بمانند.

 

سوپر ویزا کانادا:

 

این مدل از ویزای کانادا به این صورت هستش که به اشخاصی که اقامت دائم کانادا را دریافت کرده اند یا جزو شهروندان کانادا محسوب می شوند این امکان را می دهند تا والدین خود را برای مدت زمان طولانی ببینند.

 

ویزای کاری کانادا:

 

این مدل از ویزا کانادا به این صورت است که از کشور کانادا برای آنها پیشنهاد کاری فرستاده شده تا به مدت 6 ماه در این کشور کار کنند. برای دریافت این ویزا کانادا بایستی شخص نامه معتبر پیشنهاد کار را از کشور کانادا ارائه دهد.

 

ویزای اقامت موقت کانادا:

 

این ویزا کانادا برای اشخاصی است که نیاز دارند برای کاری کوچک به کشور کانادا بروند اما مجاز به دریافت ویزای اقامت موقت کانادا نمی باشند. این ویزا کانادا فقط در مدت زمانی معتبر است که فرد احتیاج دارد در کانادا باشد، برای مثال برای ۲ هفته.

 

ویزای کار در تعطیلات کانادا:

 

این نوع از ویزای کانادا به این صورت است که به جوانان مختلف داوطلب از ۳۰ کشور گوناگون دنیا داده می شود. به وسیله این ویزای کانادا اشخاص این امکان را دارند به این کشور وارد شوند و شروع به کار کنند. برگزیدن افراد به منظور دریافت ویزا ی کانادا به این شکل کاملا تصادفی است به این معنی است که درخواست کنندگان درخواست خود را ارائه می دهند و برای شروع کار خود در کانادا منتظر می ماند تا به طور تصادفی پذیرفته شوند.

 

ویزای دیپلماتیک یا سیاسی کانادا:

 

برای اشخاص سیاسی یا اداری که به منظور انجام وظیفه رسمی خود وارد کانادا شده اند این نوع از ویزای کانادا صادر می شود.

 

ویزای محرمانه کانادا:

 

این نوع ویزا کانادا به اشخاصی داده می شوند که جزو افراد دیپلماتیک یا رسمی نیستند اما دارای مقامی مهم هستند و برای تجارت خاصی وارد کشور شده اند. همچنین برای افراد دیپلماتیک یا رسمی که برای گردشگری وارد کانادا شده اند صادر می شوند.

 

ویزای تسهیلات کانادا:

 

این نوع ویزا کانادا همچنین به شهروندانی که پاسپورت کانادایی به دلیل  دو تابعیتی بودنشان ندارند ولی پاسپورت کشور دیگری را دارند ارائه می شود. به خاطر مراحل سخت دریافت پاسپورت کانادایی این ویزا به فرد ارائه می شود.

 

ویزای کسب و کار یا نمایندگی کانادا:

 

به اشخاص یا گروه هایی که برای کسب و کار و تجارت وارد کانادا می شوند ارائه می شود.

 

ویزا برای افرادی که با هدف تولد فرزند وارد کانادا می شوند:

 

این نوع ویزا کانادا به افراد حامله که قصد این را دارند که فرزندشان در کانادا متولد شود تا به شکل خودکار جزو شهروند کانادا محسوب شود، داده می شود.

 

ویزا برای افرادی که می خواهند اعضای بدن خود را اهدا کنند:

 

برای اشخاصی که قصد دارند اعضای خود را به یک شهروند کانادایی یا شخصی که اقامت دائم کانادا را دارد اهدا کنند داده می شود.

 

ویزای تحصیلی کانادا:

 

به اشخاصی داده می شود که برای تحصیل به کانادا سفر می کنند به این صورت که توسط یکی از دانشگاه های کانادا برای ادامه تحصیلات خود  پذیرفته شوند، داده می شود. اگر میخواهید کمتر از 6 ماه در این کشور تحصیل کنید می توانید ویزای کانادا عمومی دریافت کنید ولی اگر بیشتر از این زمان است بایستی از ویزا کانادا تحصیلی استفاده کنید.

 

 

انواع مختلف ویزای کانادا برای اقامت دائم

 

یکی از مدل های ویزای کانادا، این ویزا می باشد که این نوع اقامت نیز به چند دسته تقسیم بندی می شود:

 

ویزا کانادا برای اشخاصی که میخواهند در این کشور شرکت ثبت کنند:

 

اشخاصی که می خواهند کاری را در این کشور راه اندازی کنند مثلا مثل کارهای فرهنگی یا ورزشی یا مهارت های کشاورزی. به این مدل از ویزا کانادا احتیاج دارند. این اشخاص بایستی نحوه کار و سرمایه گذاری خود را ثابت کنند.

 

ویزای سرمایه گذاری کانادا:

 

این مدل از ویزا کانادا سرمایه گذاری است. این ویزا برای اشخاصی است که می خواهند در این کشور سرمایه گذاری کنند که بایستی حداقل دارای 800 هزار دلار باشند که حداقل 400 هزار دلار در این کشور سرمایه گذاری کنند و دولت بعد از 5 سال بدون هیچ بهره ای این سرمایه را برمیگرداند.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *